VEČNA LJUBAV: Zasadio šumu u obliku gitare - kao uspomenu na pokojnu ženu (FOTO)

Pedro Ureta iz Južne Amerike zasadio je šumu u obliku gitare oko svog imanja kao uspomenu na svoju pokojnu suprugu koja je veoma volela instrumente. "Sada imam utisak da je moja Gracijela i dalje pored mene", rekao je Ureta koji je čitavu ideju sproveo u delo

  • 0

Pedro Ureta iz Južne Amerike i njegova supruga, želeli su da zasade  šumu oko njihovog imanja, koja bi bila viđena iz avionasa velikih visina i koja bi im ulepšala okolinu.

Planove je poremetila iznenadna smrt Uretine supruge Gracijele, nakon čega je on odlučio da zajedničku zamisao sam ostvari kao uspomenu na nju.

U skladu sa njenom željom, Ureta je drveće sadio tako da rastom pravi oblik gitare, jer je njegova pokojna žena jako volela instrumente. Radeći vredno kako bi svoje imanje "uokvirio" savršenom gitarom, Ureta je posadio i plavi eukaliptus kako bi naglasio vrat instrumenta.

- Naša ljubav je trajala 40 godina. Teško sam se suočio sa gubitkom moje Gracijele, ali sprovođenje ideje koju smo zajedno osmislili me čini srećnim, sada imam utisak da je  prisutna i uvek pored  mene - rekao je Ureta.

Budući da se iz aviona lako uočava, ova gitara mnoge oduševi dok lete iznad Pampe.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA