LEZBO-MIRAZ: Pljušte ponude na oglas oca milionera, ćerka traži da ga povuče (FOTO)

Nakon što je njen otac ponudio 65 miliona dolara onome ko je zavede i preobrati, primila je bezbroj zahteva za prijateljstvo na Fejsbuku. Otac razmatra i one ponude u kojima su prosci, navodno, nezainteresovani za novac

  • 0

Dok ponude za preobraćivanje mlade lezbijke pljušte internetom, ova ćerka bogatog hongkonškog preduzetnika zamolila je oca porukom na Fejsbuku da povuče ponuđenu nagradu za muškarca koji uspe da je zavede i vrati u vode "strejt" ljubavi, preneli su danas lokalni mediji ove "države u državi".

- Zbog psihičkog zdravlje naše porodice, tata, molim te, povuci oglas. Neću prihvatiti nijedan zahtev za prijateljstvo koje mi budu poslali nepoznati ljudi - napisala je 33-godišnja Điđi Čao na svom nalogu na najpopularnijoj svetskoj društvenoj mreži.

Kako je konstatovala, do sada je ove zahteve dobijala iz najrazličitijih zemalja i gradova sveta, poput Etiopije, Jerusalima i Istanbula.

Dopisujući se na svom zidu sa bratom, rekla mu je da poruči ocu da ukine ponudu dok ona ne napuni osamdeset godina i ne postane seksualno neatraktivna, jer će to usrećiti njenu "lepšu" polovinu.

Njen otac Sesil Ćao priznao je da je primio stotinak ponuda potencijalnih mladoženja otako je 500 miliona honkonških dolara (65 miliona američkih) ponudio onome ko uspe da zavede njegovu ćerku, odvede je pred oltar i time je preobrati iz lezbijke u heteroseksualku.

Priznao je da nije imao vremena da pročita sva pisma i da mora da popriča sa Điđi, pošto ima i onih koji tvrde da ne žele novac već samo da se sustretnu sa trenutno najpoželjnijom udavačom na svetu.

Za to vreme, lepa Điđi se nada nekom električkom kolapsu kako bi dobila malo mira.

Otac je oglas odlučio da objavi nakon saznanja da se njegova ćerka u Francuskoj venčala s devojkom s kojom je bila u sedmogodišnjoj vezi.

Civilni brak između osoba istog pola nije dopušten u Hong Kongu, kineskom gradu koji je konzervativan u pogledu morala, iako slovi za moderni, kosmopolitski i tolerantni grad.

Homoseksualnost je u njemu prestala da bude kazneno delo tek 1991. godine.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA