CRNA UDOVICA: Ubila pet očeva svoje petoro dece!

Tridesetgodišnja Afrikanka je svog poslednjeg muža udarila tupim predmetom, da bi mu potom zavezala kanap oko vrata i obesila ga na tavanu, kako bi izgledalo da se radi o samoubistvu

  • 0

Žena, koja je optužena da je u gradu Enerdejlu u Južnoj Africi ubila svih pet očeva svoje petoro dece, predala se juče policiji, nakon što je njen trenutni muž - otac njenog najmlađeg deteta - pronađen mrtav.

Tridesetosmogodišnja Afrikanka navodno je svog poslednjeg muža udarila tupim predmetom, da bi mu potom zavezala kanap oko vrata i obesila ga na tavanu, kako bi izgledalo da se radi o samoubistvu.

Očito, nije još pošlo za rukom da prevari tamošnje policajce. Viđena je kako napušta kuću koju je u poslednje vreme delila sa svojim šest godina mlađim suprugom.

Međutim, kao što smo rekli, ovo joj nije ni prvi muž ni prvo dete. Pored najmlađeg dvogodišnjaka, ima petogodišnje, devetogodišnje, 14-godišnje i 18-godišnje dete, svako sa drugim čovekom: i nijedan više nije među živima. Sudovi su tada tvrdili da je svaki umro prirodnom smrću.

Sada se ipak otvaraju nove istrage, pošto postoji više nego osnovana sumnja da je svih pet očeva svoje dece svirepo likvidirala.

Majka optužene, elem, tvrdi da je njena ćerka potpuno nedužna.

- Moja ih ćerka nije ubila - lakonski je ona odgovorila medijima, nakon što je optuženu ubedila da se preda.

Kako svedoče dobro upućeni susedi, bračni par je počeo da se svađa u junu, ali tada su ih oni razdvojili. Muž joj je pretio da će je ostaviti jer je imala mnogo ljubavnika, i da će se vratiti drugoj ženi sa kojom je imao drugo dvoje dece. Zvuči kao Sodoma i Gomora.

- Znala sam da ona nije dobra za mog sina, upozorila sam ga - rekla je majka žrtve.

(Telegraf.rs / SF Chronicle)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA