ALERGIČNA NA SVETLOST: Devojčica dobija osip od sunca - ne sme ni TV gleda (FOTO)

Devojčici iz Britanije Megan Hjum kontakt sa svetlošću stvara strašne opekotine po licu. "Osećam kao da sam kažnjena a da mi niko ne govori zbog čega. Moj jedini izlazak je do lekara i tada moram da nosim naočare za sunce i ogroman crni kišobran" dodala je devojčica

  • 0

Megan Hjum (10) iz Velike Britanije, alergična je na svetlost, i svaki izlaz u toku dana po nju bi bio fatalan, kažu njeni roditelji. Iako bi volela da izađe i u toku dana, devojčica nije u mogućnosti jer joj svaki kontakt sa svetlošću stvara fleke i teške opekotine po licu.

Pre samo četiri meseca Megan je mogla opušteno da se igra napolju, dok sada tokom celog dana ostaje zatvorena između četiri zida sa zamračenim prozorima.

Noćna mora je počela kada je Megan primetila pegu na vratu koja je počela da se širi i da poprima crvenu boju.

Majka devojčice ističe kako u početku nisu mogli da je smire.

- Bila je jako uplašena, stalno smo joj ponavljali da nije ona kriva i da će sve biti ok. Ipak, lekari još uvek ne mogu da nam kažu šta prouzrokuje alergiju -rekla je majka devojčice

Dok čekaju lekare, devojčici je prepisana terapija u vidu raznih krema i lekova. Devojčica čak ni tv ne može da gleda, jer joj i ta vrsta svetlosti, odnosno odsjaja izaziva alergiju.

- Ne znaju tačno šta joj je a daju joj lekove. Mislim da to nije ok, baš se čuva, sirotica, dok ne padne mrak ne izlazi napolje - dodala je majka.

- Osećam kao da sam kažnjena a da mi niko ne govori zbog čega - rekla je zbunjena devojčica. Moj jedini izlazak je do lekara i tada moram da nosim naočare za sunce i ogroman crni kišobran - dodala je nesrećna devojčica.

(I. D. )

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA