MONSTRUOZNO: Kanibali devojčici davali da jede pitu od mesa njene mame

Brazilska policija saopštila je da su muškarac, njegova žena i ljubavnica uhapšeni zbog sumnje da su ubili, a zatim pojeli tri žene, te da su jednoj devojčici nakon ubistva davali da jede pitu punjenu mesom njene majke

  • 0

Počelo je suđenje Horgeu da Silveiri (51), Izabel Pires (51) i Bruni da Silvi (25), koje sumnjiče du su ubili tri žene, te da su njihovim mesom punili peciva.

Brazilska policija saopštila je da su muškarac, njegova žena i ljubavnica uhapšeni zbog sumnji da su ubili, a zatim i pojeli tri žene, dok su svoje žrtve mamili nudeći im posao dadilje.

Nakon što je grupa ušla u kuću, devojke su ubili i njihova tela raskomadali, a njihovim mesom su punili peciva koja su prodavali po komšiluku.

Trojac se u četvrtak prvi put pojavio na sudu u svom rodnom gradu Pernambuku u Brazilu.

Optuženi su za ubistva Džesike Da Silve, Aleksandre Falkao i Žisele da Silve. Još ranije ove godine je brazilska policija otkrila kako su kanibali priznali ubistva još šestero ljudi.

Na sudu je otkriveno kako su Džesiku da Silvu ubili 2008. godine u njenoj kući, gde je živela sa svojom jednogodišnjom ćerkom. Nesretnoj devojčici su nakon ubistva davali da jede pitu punjenu mesom njene majke.

Policija je zloglasni trojac uhvatila nakon što su pokušali da iskoriste kreditnu karticu jedne od svojih žrtava, javlja "Dejli mejl".

(D. Z. / Izvor: 24. sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA