VUKODLAK: Najdlakaviji čovek na svetu postao zvezda "Horor cirkusa" (FOTO) (VIDEO)

Hesus Manuel Aseves iz Meksika je čovek rođen sa dlakama po celom licu. Međutim, on ne dozvoljava da ga ovaj poremećaj frustrira, pa je svoju "neobičnost" pretvorio u hobi pomoću kojeg dobro zarađuje i zabavlja ljude širom sveta

  • 1

Hesus Manuel Aseves iz Meksika još od rođenja pati od retkog poremećaja zbog kojeg mu je čitavo lice prekriveno dlakama. Kada je prvi put shvatio da boluje od hipertrikoze, Aseves se nije prepustio apatiji i očajavanju.

Svoju je dlakavost odlučio da unovči i da pretvori u hobi od kojeg danas vrlo dobro zarađuje. Naime, Aseves je danas poznat kao "čovek-vuk" i novopečeni je član skupine "Horor cirkus" koja zabavlja ljude širom sveta.

- Nikad mi nije padalo na pamet da pijem tablete ili da odem na operaciju kako bih se otarasio dlaka. One su deo mene i zavoleo sam ih, a ljudi me prihvataju potpuno normalno, jer znaju da sam ispod svih tih dlaka isti kao i oni - naglašava Hesus.

Takođe, Hesus je prvi čovek-vuk koji se nakon 30 godina pojavio u Britaniji. Njegova grupa koja se definiše kao "burleksna zabavljačka grupa od koje se diže kosa na glavi", prošle godine je učestvovala u šouu "Britain's Got Talent" i dogurala čak do finala.

Osim čoveka-vuka, ovu zanimljivu grupu čine još Gari Streč, koji ima neverovatno elastičnu kožu i "The Dwarf Demon" Den, koji je najpoznatiji po svojim odvažnim "Jackass" poduhvatima.  Prošle godine, Den je završio u bolnici kada mu se tokom jednog od performansa penis zaglavio u usisivaču.

Pogledajte Gari Streča čija je koža neverovatno elastična:

Na stranicama ove neobične grupe piše: "Da je kojim slučajem Kventin Tarantino režirao "Cirque Du Soleil", to bi svejedno bio samo jedan mali deo onoga što možete videti u našim nastupima".

Hesus nije jedinstveni slučaj, na Tajlandu živi devojčica kojoj je lice pokriveno dlakama i koja boluje od Abrasovog sindroma usled kojeg joj dlake rastu po licu i čitavom telu. Drugi zabeležen slučaj je Leri Gomez iz Meksika koji je skoro dobio sina, koji za sada nema njegov sindrom ubrzanog rasta dlaka po celom licu.

Pogledajte nastup članova "Horor cirkusa" na  "Britain's Got Talent":

(I. D. /Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • nebitna

    30. oktobar 2012 | 09:44

    Gledala sam dokumentarac o njemu, i njegova sestra i tetka ,nisam sigurna za majku takodje imaju dlake po licu, covek je se mucio da nadje posao, na kraju dokumentarca, dobija ponudu ako se obrije,sto on i cini po prvi put u zivotu, i dobija posao u kuhinji, pranje tanjira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA