AMERIČKI DRAKULA: Vampir traži krv putem oglasa, više voli mušku!

- Potreban mi je donator krvi. Biti donator nije zabavno niti je povezano sa misticizom i seksom, ali može biti ukoliko to želimo - napisao je on u svom oglasu, napominjući da mu se više sviđa muška krv

  • 0

Jedan 21-godišnji Amerikanac, koji tvrdi da je vampir, odlučio je da putem oglasa potraži donatore krvi koja mu je neophodna, ako je verovati mitologiji.

Mladić iz Sijetla, iz američke savezne države Vašington, rekao je da ne želi nikome da naudi, ali da mu je jednostavno potrebna ljudska krv.

- Pozdravljam sve koji ovo čitaju. Svoje ime ne mogu da otkrijem, ali znajte da sam vampir. Potreban mi je donator krvi. Biti donator nije zabavno niti je povezano sa misticizom i seksom, ali može biti ukoliko to želimo - napisao je on.

Napominjući da mu je u suštini svejedno da li je donator muškarac ili žena, on je dodao da ipak više preferira muškarce, ako već može da bira.

- Muškarci mi se više sviđaju kada su u pitanju krv i seks. Bilo bi odlično ako ste AB negativna i 0 negativna krvna grupa jer su baš to krvne grupe na koje sam navikao. Ovo bi bilo intimno iskustvo - napisao je američki vampir u oglasu objavljenom na internetu.

Neko je očito gledao previše filmova i serija, ali, kako kažu, koliko ljudi - toliko ćudi.

(M. B. / Izvor: Mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA