SRCEPARAJUĆE: Devojčica (9) poslala pismo vozaču koji ju je paralizovao (VIDEO)

Čili Vaskez iz Teksasa udario je kolima pijani vozač, koji ju je paralizovao i koji je zbog toga dobio 10 godina zatvora. "Sećaš li se 9. jula, dana kada si mi promenio život?", napisala je devojčica u pismu, i dodala da se nada tome da će joj osuđeni uskoro odgovoriti

  • 1

Život devojčice Čili Vaskez (9) iz Teksasa u potpunosti se promenio u leto 2011. godine, kada ju je na ulici kolima udario pijani vozač i paralizovao je od grudi na dole.

Prošle nedelje, na suđenju vozaču Džeremiju Solisu, Vaskezova je po roditeljima poslala pismo, u kojem mu se obratila. Srceparajuća ispovest devojčice naslovljena "Od jedne od tvojih žrtvi" rasplakala je čitavu porotu.

Prisećajući se kobnog dana, devojčica je napisala da je jedino čega se seća da je tog dana krenula sa sestrom kod frizera.

- Sedam dana posle nesreće mi je potpuno izbrisano iz memorije, sećam se samo da sam se probudila u bolnici. Tokom mog boravka tamo bilo mi je veoma teško, pogotovu kada su mi rekli da više neću moći da hodam.  Svakodnevno sam išla na zračenja, i nebrojeno puta sam plakala. Tokom terapije su mi pokazivali kako da se obučem i kako da brinem o sebi na drugačiji način nego što sam do sada radila. Moja mama mi dosta pomaže, ali ja sam toliko nesrećna jer više ne mogu da radim stvari koje sam mogla ranije. Nastavila bih da pišem, ali sam umorna, i nadam se da ćeš meni i mojoj porodici uskoro odgovoriti na ovo pismo. Sećaš li se uopšte tog 9. jula, dana kada si mi promenio život? - napisala je devojčica u pismu.

Čili Vaskez ide u osnovnu školu, i talentovana je za matematiku, iz koje je osvojila mnoge nagrade na državnim i međudržavnim takmičenjima. Kaže da želi da postane doktor kad poraste, ali ističe da sada jedino želi da ponovo stane na noge i samostalno prohoda.

- Nadam se da će mi Džeremi uskoro odgovoriti na pismo. Bilo bi mi lakše ukoliko bi barem napisao kako mu je žao zbog svega - završila je devojčica potresno pismo. Džeremi Solis osuđen je na deset godina zatvora.

Majka devojčice je rekla da su srećni jer je Čili uopšte ostala i živa nakon nesreće.

- Zaista je teško da gledate svoje dete u ovakvom stanju, ali opet nam je najbitnije da je živa i da je i dalje sa nama. Nadam se da će nakon operacija koje joj predstoje moja Čili opet prohodati - rekla je majka.

Pogledajte video:

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA