ZVERI NA TOČKOVIMA: Top 10 automobila na koje se najduže čeka (FOTO) (VIDEO)

Od "tesla roadstera" koji košta "samo" 98.000 dolara i na koji se čeka godinu dana do "aston martina DBS" koji košta 270.000 dolara i na koji se čeka 28 meseci, ono što je zajedničko svim kolima na ovoj listi je to što nije dovoljno da budete samo bogati: da biste došli do njih, morate biti naoružani i čeličnim strpljenjem

  • 1

BRZINA JE RELIGIJA 21. VEKA! Ova izjava bila futuristička ili ne, naša je savremena civilizacija suštinski definisana religioznim obožavanjem "brze kretnje".

Na ulicama imate osećaj da svi nekud žure, a kada prođe brzi automobil, okreće se i staro i mlado. Formula 1 je jedan od najpopularnijih sportova, i to sa razlogom: brzina se u poslednjih stotinak godina toliko utkala u naše biće da samo najotporniji uspevaju da odole duhu vremena.

Razmislite malo: paljenje automobila jednako je religioznom osećaju nekadašnjeg paljenja sveće u crkvi, a pritiskanje papučice za gas - intenzivnoj molitvi. Možda vam je čudno ovo poređenje, ali da parafraziramo Marksa - religija nije religija ako su njeni sledbenici svesni njenog religioznog karaktera.

Stoga pomalo zvuči paradoksalno da se na najbolje i najbrže automobile mora najduže čekati, ali strpljenje se svakako isplati.

Pogledajte našu top-listu deset automobila na koje se najduže čeka:

(M. B. / Foto: Realitypod.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA