NOSTRADAMUS PROREKAO: "Gangam stajl" je najava smaka sveta (VIDEO)

"Iz mirnog jutra, kraj će doći, kad broj krugova konja koji pleše bude 9" napisao je Nostradamus u svojim proročanstvima. Psaj pleše takozvani "konjski ples", a kada broj pregleda na Jutjubu dostigne jednu milijardu, brojka će imati "devet krugova", odnosno devet nula: tada će, po drevnom proročanstvu, nastupiti smak sveta

  • 27

STIŽE SMAK SVETA, A SA NJIM I PARANOJA! Već neko vreme internetom kruži verovatno najkomičnije proročanstvo, prema kome je čuveni francuski vidovnjak Nostradamus najavio svetski hit korejskog izvođača Psaja "Gangam stajl" kao početak smaka sveta.

Nostradamus je u svom čuvenom proročanstvu napisao: "Iz mirnog jutra, kraj će doći, kad broj krugova konja koji pleše bude 9".

Prema kreativnoj interpretaciji ovog proročanstva, Koreja je poznata i kao "Zemlja mirnog jutra", Psaj pleše takozvani "konjski ples", a broj devet mogao bi da se odnosi na broj pregleda spota "Gangam stajla" na Jutjubu koji se poako približava brojci od 900.000.000. Kada dođe do jedne milijarde, pišu izvori, brojka će imati "devet krugova", tj. devet nula.

Neverovatno, ali sve se poklapa!

Mnogi veruju kako je Nostradamus predvideo neke od ključnih istorijskih događaja, poput smrti Henrija II, poraza Hitlera i terorističkih napada na Svetski trgovinski centar u Njujorku, ali brojni skeptici ističu kako su proročanstva pisana tako da je veoma lako povezati aktuelne događaje s proročanstvima.

Pogledajte čuveni spot Psaja i doprinesite bliskom smaku:

(I. D. / Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Huarango

    3. decembar 2012 | 15:45

    a vi ste tu sad stavili snimak da mu mi sto pre nabijemo preglede? :D ahahahhaa

  • Saxe

    3. decembar 2012 | 15:01

    Pa kad je svet postao toliko debilan da slusa tako nesto,mozda nam je i vreme...

  • Tiguan

    3. decembar 2012 | 14:38

    Kad ce Zvezda uzeti titulu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA