OVO SE NE ODBIJA: Budućem mužu nudi 1,3 miliona dolara - zahteva redovni seks

Saudijka, koja se od prvog muža razvela jer je zabušavao u bračnoj postelji, želi sada da nađe supruga koji ne mora da živi sa njom, već samo da joj pruža polno zadovoljstvo

  • 3

Razvedena 33-godišnja žena iz Saudijske Arabije spremna je da plati čak 1,3 miliona dolara muškarcu koji je spreman da postane njen suprug.

Da bi za sebe pronašla idealnog muškarca, neimenovana milionerka objavila je oglas u jednim arabljanskim novinama, a "Emirates 24/7" piše da je to učinila jer je tri godine nakon okončanja tradicionalno sklopljenog braka spremna ponovo da se veže.

Međutim, ona ima jedan uslov: budući partner ne bi bio obavezan na zajednički život, već samo na redovni seks.

- Od prvog supruga sam se razvela jer nije bio spreman da izvršava svoje bračne obaveze, već se sa mnom oženio samo zbog novca. Sada sam opreznija i tražim onoga koga ne zanimaju moje finansije. Potraga za idealnim partnerom postala je moja opsesija i neću da stanem dok ga ne pronađem - kazala je žena kojoj se zainteresovani mogu javiti putem časopisa "Sayidaty".

Mnogima ovo može biti čudno, s obzirom na to da je Saudijska Arabija duboko religiozna zemlja u kojoj nijedna vera osim islama nije dozvoljena. Ipak - a ovo je malo poznato - to je potpuno u skladu sa Kuranom, u kome piše da je ženi dozvoljeno da se razvede ako muž ne izvršava obaveze u bračnoj postelji.

Ovakvi brakovi, sklopljeni samo zbog seksa, u ovoj se zemlji nazivaju "misar brakovima", a mnogi tradicionalisti ih vide kao izrugivanje pravila iz Kurana i gledaju na njega kao na legilizovani oblik prostitucije.

Žene u takvim brakovima često gube svoja prava, a statistike govore da se čak 80 odsto takvih zajednica završava razvodom.

(M. B. / Izvor: Mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA