MISICA NARKOMANKA: Ubrizgava urin u vaginu da bi bila "čista" na testu! (FOTO)

Keri En Peniče zavisnica je od kristal meta, a kako bi sudu dokazala da je podobna majka, testove lažira tako što ubrizgava "čist" urin u vaginu koji kupuje putem interneta. Njen sin je već jednom bio pozitivan na drogu, nakon što je uzeo kristal met koji je koristila njegova majka

  • 0

Nekadašnja tin mis Amerike Keri En Peniče odavno je iza sebe ostavila glamur tog statusa. Naime, Perezova je danas teška zavisnica od metamfetamina.

Ova bivša starleta sa ozbiljnim problemom majka je deteta za čije starateljstvo se bori, a sud je smatra nepodobnom majkom.

Prema pisanju mnogih medija, Keri En se konstantno drogira, a testove lažira tako što ubrizgava "čist" urin u vaginu koji kupuje putem interneta. Na taj način Peničeova pokušava da prevari sud pretvarajući se da je podobna majka.

Njen sin je već jednom bio pozitivan na drogu, nakon što je uzeo kristal met koji je koristila njegova majka. Svi se nadaju da će sud doneti odluku da dete odvoji od nekadašnje misice Keri En Peniče.

(I. D. / Nadlanu.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA