PRAVAC MOSKVA: Preživite smak sveta u Staljinovom bunkeru za $16.000! (FOTO)

Gosti će imati mogućnost da jedu pet puta dnevno u toku ta 24 sata, a ako ipak dođe do kraja sveta, uveravaju organizatori, u bunkeru postoji sve što je neophodno da se apokalipsa preživi tokom pola godine

  • 0

PARANOJA SE OTIMA KONTROLI! Čitav svet je u groznici zbog smaka sveta koji po drevnom majanskom kalendaru pada u petak, ali za one sa dubljim džepom postoji idealni način da se apokalipsi pogleda u oči.

Posebno ako živite u Moskvi i možete da izdvojite 16.000 dolara za specijalni pristup renoviranom Staljinovom bunkeru iz koga je gvozdeni Gruzin upravljao Sovjetskim savezom tokom ledenih zima Drugog svetskog rata i njegovog sukoba sa nemačkim firerom Adolfom Hitlerom.

"Pozivamo vas da preživite smak sveta 21. decembra 2012. u Staljinovom "Bunkeru-42 na Taganki", 65 metara ispod zemlje", kaže se na sajtu tog čuvenog bunkera u centru Moskve koji se smatra najdubljim na svetu.

On pod zemljom ima izgrađenih 26 spratova, zidovi su debljine metar i po, a za smak sveta će se izdavati male, vojničke sobe. Trenutno se intenzivno radi na popunjavanju rezervi hrane, a sale se opremaju tako da gostima bude komforno.

Gosti će imati mogućnost da jedu pet puta dnevno u toku ta 24 sata, a ako ipak dođe do kraja sveta, uveravaju organizatori, u bunkeru postoji sve što je neophodno da se apokalipsa preživi tokom pola godine.

Ako želite da imate VIP mesta, morate da platite i tri puta više, uz besplatan ulaz za decu do sedam godina. U slučaju da ne dođe do smaka sveta, kompanija koja iznajmljuje ovaj bunker površine sedam hiljada kvadratnih metara obećava povraćaj 50 odsto cene ulaznice.

Premda nema podataka o broju zainteresovanih, karte se već kupuju na raznim sajtovima.

(Telegraf.rs / Izvor: Beta / Foto: Bunker-42.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA