ŽURKA U GROBU: Kovčeg sa zvučnicima pušta muziku pod zemljom (FOTO) (VIDEO)

Bizarni "Katakomba saund sistem" proizvodi švedska kompanija "Pauza", a kovčeg ima i ugrađen LCD od sedam inča kako bi pokojnici mogli da vide naziv svake pesme koja im se pušta dok putuju ka raju (ili paklu)

  • 1

Da li biste voleli da ostanete u toku sa muzičkim trendovima i kada umrete? Švedska kompanija "Pauza" omogućava vam upravo to uz muzički kovčeg sa "Katakomba saund sistemom" pomoću kojeg ćete moći da slušate muziku i u kovčegu dok vas spuštaju u raku! I ne samo tada!

Naime, ova muzička podrška ide u paketu sa udobnim i prostranim kovčegom koji je, kako ističu, anđeoskog dizajna uz dva pojačala i specijalno dizajnirane zvučnike.

U kovčeg je, takođe, ugrađen i  LCD od sedam inča koji u svakom trenutku prikazuje naziv pesme koja se pušta. S obzirom da ovaj kovčeg ima Intelov procesor od 2,5 gigaherca, porodici preminulog omogućava da pomene plejlistu kada god požele. Iz kompanije "Pauza" poručuju da kupovinom ovog muzikalnog kovčega mušterijama obezbeđuju uzbudljiv život i na onome svetu.

Cena ovog muzikalnog kovčega je prava sitnica, a iznosi svega 30.000 dolara. Ipak, ono što proizvođači nisu objasnili je kako planiraju da dopreme struju na dubinu od dva metra.

Pogledajte video-snimak:

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA