Devojka sa spaljenim licem pobedila u "Milioneru" (FOTO) (VIDEO)

Sonali Mukerdži (27) je devojka kojoj je odbijeni prosac 2003. godine sipao kiselinu u lice, koja joj je spalila kožu i istopila očne jabučice, nos, usta i uši. Osvojeni novac, 36.000 evra, Mukerdžijeva će uložiti u operaciju

  • 9

Indijka Sonali Mukerdži (27), bivši vojnik kojoj je odbijeni prosac spalio lice, osvojila je glavnu nagradu u indijskoj verziji kviza "Želite li da postanete milioner". Mukerdžijeva, koja je osvojila oko 36.000 evra u rupijima, osvojeni novac planira da potroši na operaciju.

Naime, 2003. godine u Sonalinu kuću u Danbadu upao je njen odbijeni prosac sa dva prijatelja. On joj je sipao kiselinu na lice dok je spavala. Sonali je kiselina spalila kožu na grudima, vratu i licu, takođe, istopila joj je očne jabučice, nos, usta i uši.

Sonali je od posledica ostala bez vida i delimično bez sluha, a optuženi su dobili devet godina robije.

Sonali je učestvovala u specijalnoj emisiji indijskog "Milionera“ sa bolivudskom glumicom Larom Dutom, koja je bila posvećena ljudima koji su pokazali hrabrost u suočavanju sa teškim životnim situacijama.

Mukerdžijeva je već bila na 22 operacije, a njeni roditelji su na sve načine pokušavali da nabave novac za njeno lečenje, pa su čak i prodali svu imovinu, ali nedavno su ostali bez ičega, pa joj je ova nagrada bila preko potrebna.

Pogledajte njeno učešće u kvizu:

(I. D. / Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • duka

    24. decembar 2012 | 15:32

    Dobili samo devet godna????E pravdo ,pravdo....Pa seckao bi im kozu na kriske i punio kiselinom kao tikve......Sta je sa ovim svetom ?????

  • Amor

    24. decembar 2012 | 19:43

    kviz se zove milioner a dobila 36 hiljada. -.-

  • jelena92

    24. decembar 2012 | 21:10

    i njih bi ovako trebalo spaliti jer ni 99 godina zatvora za ovo ne bi bilo dovoljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA