GOLE MAME: Pozirale nage u dobrotvorne svrhe! (FOTO) (VIDEO)

Za samo mesec dana skupile su dovoljno novca da plate prevoz dece u toku tri meseca, koji je u junu ukinut zbog novih zakona prema kojima se pravo na njega određuje na osnovu udaljenosti od škole

  • 0

Svaka majka će učiniti baš sve za svoje dete, pa ako treba i poziraće gola. Naime, na sličan potez odlučila se grupa majki iz Španije koja je pozirala za jedan erotski kalendar. Svrha je bila prikupljanje novca za školski prevoz dece.

Za manje od mesec dana ove brižne majke sakupile su dovoljno novca za tri meseca prevoza školskim autobusom za 83 dece kojima je on ukinut. Doduše, u jednom trenutku su čak i hapšene zbog ilegalne prodaje, ali  i ubrzo puštene nakon što je utvrđeno da se ne radi o prodaji već o prikupljanju donacija.

U kalendaru se pojavljuju odevene u seksi donji veš pritom pozirajući u raznim pozama koje asociraju na mukotrpan put od šest kilometara koji njihova deca moraju do škole da prođu  svakog jutra.

Na ovaj su se potez odlučile nakon što je deci u junu ukinut prevoz zbog novih zakona prema kojima se pravo na prevoz određuje na osnovu udaljenosti od škole.

- Deca moraju da se penju na planinu i da se spuštaju niz liticu kako bi stigla do škole - izjavila je jedna od majki za medije. Mnogi su nas kritikovali zbog kalendara i rekli kako smo umesto ovoga mogle da organizujemo prodaju obroka. Mi smo svesne toga, ali to ne bi prikupilo ni pola od ovolikog novca - rekla je majka i dodala kako su njihovi muževi ponosni na njih.

Pogledajte video-snimak:

(I. D. / Index. hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA