MONOPOL MENJA FIGURICE: Glasajte za svog favorita! (FOTO)

Pas, auto, cilindar, pegla, cipela, naprstak, brod ili kolica će biti zamenjeni jednom od potpuno novih figurica - prstenom, helikopterom, mačkom, robotom ili gitarom

  • 1

Kompanija "Hasbro", koja proizvodi popularnu društvenu igru "monopol", najavila je da će uskoro zameniti jednu od legendarnih figurica iz te igre. Legendarnu barem američkim igračima, s obzirom na to da ih mi, nažalost, nikada nismo ni videli.

Pas, auto, cilindar, pegla, cipela, naprstak, brod ili kolica biće zamenjeni jednom od potpuno novih figurica - prsten, helikopter, mačka, robot ili gitara.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici "monopola" možete do 5. februara glasati za svoju omiljenu figuricu i za jednu od novih koja vam se najviše sviđa, a ona koja dobije najmanje glasova biće zamenjena jednom od novih figurica koja dobije najviše.

- Figurice su jedan od najprepoznatljivijih delova igre i znamo da su mnogi emotivno vezani za svoju omiljenu. Kada smo doneli odluku da jednu zamenimo, znali smo da moramo da uključimo ljibitelje igre u proces. Jedva čekamo da vidimo koja će figurica "završiti u zatvoru", a koja će postati sastavni deo igre - rekao je Erik Najman iz "Hasbroa".

U celu priču su se odmah uključile i neizbežne britanske kladionice, a prema njima, favorit za ispadanje su kolica sa kvotom 1,20.

Igra sa novom figuricom će se pojaviti u prodaji u drugoj polovini godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA