SOBA ZA SEKS: Bolnica koja raspaljuje požudu pacijenata (FOTO)

Promovisane kao "druga bračna odaja", luksuzna dekoracija i nameštaj u sobama treba da povećaju šanse začeća putem raspaljivanja seksualnih strasti kod pacijenata. Tu su i uniforme medicinskih sestara i stujardesa

  • 0

Bolnica u kineskom gradu Vuhanu je nedavno otvorila novo odeljenje za neplodne pacijente i parove koji imaju problema sa začećem bebe. Naime, slično praksi brojnim zatvorima u svetu koji svojim "žiteljima" omogućuju sat intimnog vremena sa svojim bračnim partnerima, uprava ove zdravstvene ustanove napravila je posebne sobe u kojima pacijenti mogu da vode ljubav sa partnerima.

Sobe na ovom odeljenju su opremljene svim potrebnim nameštajem i opremom za lak i uspešan seks, osim kondoma, pošto je cilj stvaranje potomstva.

Promovisane kao "druga bračna odaja", luksuzna dekoracija i nameštaj u sobama treba da povećaju šanse začeća putem raspaljivanja seksualnih strasti kod pacijenata.

Na odeljenju za seks, kako su ga prozvali kineski mediji, sve sobe imaju bračni krevet, crvene lampe, seks-igračke, slike koje ilustruju ljudsku anatomiju i filmove za učenje seksualnih veština.

Uniforme medicinskih sestara i stujardesa su, takođe, na raspolaganju.

Cena za jednu noć je 880 juana, što je oko 12.000 dinara, a u cenu je uključeno i profesionalno savetovanje.

(Telegraf.rs / Foto: HugChina.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA