DADILJA IZ PAKLA: Prosuću ti vrelu supu u lice ako ne budeš dobra! (VIDEO)

Sašini roditelji su postali sumnjičavi kada je devojčica počela da se agresivno ponaša prema igračkama. Kada su videli snimak bili su užasnuti činjenicom da je dadilja po ceo dan gledala TV, dok je njihovo dete bilo zaključano u kuhinji

  • 4

Kada su kod svoje dvogodišnje ćerke uočili agresivno ponašanje, roditelji male Saše su odlučili da tajno snime šta se događa u kući dok je devojčica sama sa dadiljom.

I imali su šta da vide. Žena kojoj su poverili dete na čuvanje udarala je njihovo dete i pretila Saši da će joj ako bude odbijala da jede, u lice prosuti supu.

Ova porodica živi u jednom mestu nedaleko od Moskve. Odlučili su da video-snimak objave kao upozorenje drugim roditeljima i tvrde da je ono što su objavili tek delić u odnosu na materijal koji su prosledili policiji.

- Objavili smo samo delove, ono najgore je kod policije i ne može biti prikazano javnosti zbog istrage - napisali su oni.

Dadilja kojoj su dali dete na čuvanje je takođe Ruskinja, Larisa Zulitskaja, učiteljica.

- Tog dana sam bila loše raspoložena. Imala sam porodičnih problema. Deca me inače vole više nego svoje roditelje - kazala je 42-godišnja dadilja u svoju odbranu.

Par koji je slučaj prijavio policiji navodi da je dadilja kod njih angažovana oko godinu dana.

- Larisa je čudovište sa dva lica. Mislili smo da ovako nešto postoji samo u filmovima i horor pričama - kažu.

Sašini roditelji su postali sumnjičavi kada je devojčica počela da se agresivno ponaša prema igračkama. Kada su videli snimak bili su užasnuti činjenicom da je dadilja po ceo dan gledala TV, dok je njihovo dete bilo zaključano u kuhinji.

Na jednom snimku se vidi kako dadilja grdi Sašu.

- Što gledaš u tanjir? Nisi nikad ranije videla hranu? Rekla sam ti da se ne naginješ nad posudom. Ako nastaviš da buljiš u posudu, zabiću ti je u lice - govorila je ona djevojčici.

Dadilja, međutim, sve negira i kaže da je dete veoma vezano za nju, a njen sin potvrđuje da je Larisa bila gruba sa devojčicom, i dodaje da je takvo ponašanje neobično za nju.

Ipak, kaže, moglo se o svemu raspraviti. Sašine roditelje je kritikovao zbog javnog objavljivanja video-snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mikan

    23. januar 2013 | 13:30

    Dreba govno osuditi najmanje 10 godina, svi mi zivimo za decu grehota sta zna dete od dve godine.Sta je covek najgora zivotinja.Ovaj video je velika pouka za sve roditelje koji imaju decu.

  • Bojan

    24. januar 2013 | 01:08

    "Moglo se o svemu raspraviti".Sto se mene tice jela bi ona supu kod mene bez snimanja kamere...i na dalje bi samo i supu mogla da jede!

  • mrmok

    23. januar 2013 | 16:15

    ovo treba zivo spaliti.nedaj Boze da se meni ovako nesto desi spalio bih je zivu.gora je od bilo koje zivotinje.kako se samo izivljavala nad detetom ko zna sta je sve dete do tad prezivelo.da sam na njenom mesto obesio bih se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA