ČUDO OD DETETA: Dečak (14) kuva za holivudsku elitu! (FOTO)

Mek Garti počeo je svoju kuvarsku karijeru pre tri godine, kad je imao samo 11 godina. Prvo je učio kako se barata kuhinjskim noževima, zatim je počeo da pravi sam svoja jela, u početku samo za majčine prijatelje, a kasnije se usavršio

  • 0

Čudo od deteta, kuvar, Flin Mek Gari (14) iz Los Anđelesa nedavno je kuvao obrok od 12 jela u mondenskom restoranu "BierBeisl" na Beverli Hilsu, koji košta 160 dolara po osobi.

Mek Garti je počeo svoju kuvarsku karijeru pre tri godine, kad je imao samo 11 godina. Prvo je počeo da uči kako se barata kuhinjskim noževima, što mu je bio omiljeni hobi posle škole. Zatim je počeo da pravi sam svoja jela, u početku samo za majčine prijatelje, a kasnije se usavršio.

Polako je počeo da uči kuvarski zanat - u 13. godini otvorio je mali restoran "Eureka" u svojoj kući, ima mali tim osoblja, koji svakodnevno usluži oko 20 osoba, a na meniju se nalazi između 8 i 14 američkih specijaliteta.

Osim škole i "Eureke" Flin gostuje sa poznatim kuvarima širom Sjedinjenih Američkih Država.

(M.R. / Izvor: DiningWithFlynn.com / Foto: DiningWithFlynn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA