VANZEMALJAC: Iz jezera izvučeno čudovište?! (FOTO)

Stvorenje koje je se našlo na kraju harpuna bi moglo da bude ogromna morska zmijuljica. One obično mogu da porastu do dužine od jednog metra, tako da je moguće da izgleda gigantski zbog ugla pod kojim je slikana

  • 10

Pre tri dana da internetu se pojavila fotografija čudnog stvorenja koja sem naslova "Moj prijatelj je upecao ovo u Nju Džersiju" nema dodatnih informacija i do sada pogledana više od milion puta.

Stvorenje koje je se našlo na kraju harpuna bi moglo da bude ogromna morska zmijuljica. One obično mogu da porastu do dužine od jednog metra, tako da je moguće da izgleda gigantski zbog ugla pod kojim je slikana.

Zmijuljice su paraziti i podsećaju na jegulje. Usta bez vilice i puna oštrih zuba koriste da se prikače za druge ribe i sisaju im krv. Riba domaćin obično ugine od gubitka krvi ili infekcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Srbin

    18. februar 2013 | 12:18

    Ma kako se sve to tamo desava,sto ima veze sa vanzemaljcima

  • Lamija Muratovic

    18. februar 2013 | 12:57

    To uopste nije cudoviste to me morska zivotinja "kolousta" koja ima puno sitnih zubica u ustima razumijem da vam djeluje previse strasno ali to nije cudoviste ili vanzemaljac :)

  • boce

    18. februar 2013 | 14:01

    u americi svaki dan oko 100 000 ljudi prijavi da je videlo vanzemaljce, dok u celom svetu zajedno nema ni 10 000 . mislim daj molim te uhvatili jadnu i retku zivotinju i odmah su to vanzemaljci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA