Pobegao iz groba 17 sati nakon što ga je devojka zakopala!

Žosi Roberto Pereira (37) uspeo je da se oslobodi i otišao je u policijsku stanicu da prijavi zločin svoje poludele devojke, ali je policija pri proveri pronašla 14 godina star nalog za njegovo hapšenje. Odmah je uhapšen zbog sumnje za pokušaj ubistva

  • 2

Besna žena napala je svog dečka motkom i zakopala ga u dvorištu njihove kuće, misleći da je mrtav. Nakon 17 sati, muškarac je uspeo da pobegne i zatražio je pomoć, ali kada je prijavio incident policiji, uhapšen je zbog poternice za pokušaj ubistva.

Sada je u pritvoru gde čeka suđenje, a njegova devojka je u bekstvu.

Žosi Roberto Pereira (37) i Grasili Tomas (25) prošle nedelje su imali burnu svađu u svojoj kući u Marilaku, u Brazilu, kažu u policiji.

Kada je Pereira zaspao, Tomas je počela da ga tuče motkom, vezala ga čaršavom i sahranila u grobu dubokom jedan metar. Bio je šokiran kad se osvestio i saznao da je zakopan, ali mu lice nije bilo pokriveno zemljom, tako da je mogao da diše.

Pereira je uspeo da se oslobodi i otišao je u policijsku stanicu da prijavi zločin, ali je policija pri proveri pronašla 14 godina star nalog za njegovo hapšenje. Odmah je uhapšen zbog sumnje za pokušaj ubistva.

Kasnije je odveo policajce do mesta gde je bio zakopan i opisao incident.

- Znam za ranije slučajeve gde su ljudi pokušali da prijave zločin i uhapšeni zbog ranijeg naloga za hapšenje, ali nikad nisam video da je nekoga žena pre toga sahranila živog - rekao je policajac Žilberto Oliveira.

(Telegraf.rs / Izvor: DailyMail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA