RUSKI MILE RIZIK: Vozač autobusa koji nikome ne prašta na putu! (VIDEO)

Ako neko zaslužuje da mu bude dat ovaj laskavi epitet, onda je to Aleksej Volkov zvani "Dželat", ruski vozač autobusa koji poseduje nultu toleranciju prema ljudima koji mu uleću u liniju kretanja i "seku" ga na putu

  • 2

Legenda beogradskog asfalta, ubedljivo najčuveniji vozač GSP-a, Mile Rizik ušao je u anale srpske prestonice zahvaljujući brojnim ispadima kao što su vožnja po trotoaru, vožnja u suprotnom smeru i stizanje od Mirijeva do Trga za 11 minuta u špicu.

Ako neko zaslužuje da mu bude dodeljen ovaj laskavi epitet, onda je to Aleksej Volkov zvani "Dželat", ruski vozač autobusa koji poseduje nultu toleranciju prema ljudima koji mu uleću u liniju kretanja i "seku" ga na putu.

Dan ili noć, sneg ili sunce, svaki put kada mu neko preseče putanju on će se zakucati u njegov automobil bez pardona: i sve to snima kamerom u svom kokpitu.

U intervjuu za "Red Hot Russia", Volkov tvrdi da je imao preko 100 sudara u svojoj karijeri.

- Situacija se postepeno popravlja... Zahvaljujući mojoj edukaciji - kaže on.

Kompanija za koju vozi za sada nije postavljala pitanje njegove odgovornosti, a ni putnici.

- Rukovodstvo baš briga... Bus obično biva samo malo oštećen. Ako je šteta veća, sačekaju da stigne novac od osiguranja i onda ga poprave - zaključuje on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA