DIRLJIVO: Usvojeni pas pobegao nazad u azil da bi bio sa voljenom (FOTO)

Pas Ben je zbog ljubavi prema keruši Džejd pobegao iz doma ljudi koji su ga usvojili i prepešačio 16 kilometara po veoma hladnom vremenu dok nije stigao kod Džejd, dan kasnije. Pronašli su ga kako ljubi Džejd kroz ogradu skloništa

  • 2

Dva napuštena psa prvi put su se srela na ulici, a onda su oboje dovedeni u jedan azil za napuštene životinje. Između njih se rodila ljubav koja će svoju snagu pokazati tek kada ih razdvoje.

Mešanci Ben i Džejd provodili su vreme zajedno i u azilu, jer zaposleni nisu želeli da ih razdvajaju. Neposredno pre dolaska, Ben i Džejd su postali roditelji, a razdvojeni su kada su Kortni i Džejson Lavler odlučili da usvoje Bena.

Iako je dobio svu negu i pažnju koju zaslužuje, Ben je u novoj kući proveo svega tri nedelje pre nego što je pobegao, vrativši se nazad u azil, da bi bio sa svojom voljenom Džejd.

On je zbog ljubavi prepešačio 16 kilometara po veoma hladnom vremenu dok nije stigao kod Džejd, dan kasnije. Pronašli su ga kako ljubi Džejd kroz ogradu skloništa.

- Nijedan od ova dva psa nije osetio dovoljno ljubavi u životu, od bilo koga drugog. Zato je njihova veza toliko jaka i niko ne može da ih razdvoji - objašnjavaju veterinari.

Kada su Benovi vlasnici to saznali, shvatili su da postoji samo jedan način da zadrže svog ljubimca: da i Džejd postane deo njihove porodice, što se i dogodilo.

(M. B. / Izvor: Zivotinje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA