UKUSNA LAŽ: Pogledajte kako se prave reklame za hranu (VIDEO)

Zapanjićete se kako odlična fotografija i kreativan tim od veštačke hrane naprave najukusniju, pomoću vrhunskih efekata i robota koji fotografiše svaki delić sekunde

  • 0

Čokolada koja se preliva u slapovima, ukusni, hrskavi lešnici koju u nju padaju, čineći punoću ukusa koja mami... Ovako izgleda najjednostavnija reklama za čokoladu, koja kao da vas "doziva" da probate baš nju. Dobra reklama prodaje sve, a iza nje stoji dobra ideja i kvalitetan tim dizajnera koji će svaki proizvod dovesti do savršenstva.

- Naše mušterije žele neviđeno. Oni zahtevaju jedinstvenu sliku za njihov brend koju niko dotad nije kreirao - kažu dizajneri "The Marmalade", nemačkog produkcijskog studija poznatog po zapanjujućim reklamama.

Oni kreiraju slike crne čokolade koja se u vazduhu spaja sa belom ili savršeno penušavo pivo koje polako "udara" ledenu čašu podsećajući na vodene brzake.

Zapanjićete se kako odlična fotografija i kreativan tim od veštačke hrane naprave najukusniju, pomoću vrhunskih efekata i robota koji fotografiše svaki delić sekunde.

Pogledajte delić atmosfere sa snimanja i zavirite u svet reklama, sa one strane kamere...

Pogledajte video-snimak:

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA