Policajac pustio prostitutku da mu pruži oralni seks, pa je uhapsio!

"Skinuo sam odeću i Beki mi je stavila kondom. Počela je sa oralnim seksom, a onda sam rekao da dolazi policija. Beki je pogledala kroz prozor, ja sam skinuo kondom i brzo se obukao. Rekao sam joj da sam policajac i da je uhapšena", napisao je policajac u izveštaju

  • 4

Policajac Ronald Depelegrin (48) priznao je da je dozvolio Dajani Gros (26) da mu pruži oralni seks pre nego što ju je obavestio da je uhapšena.

Depelegrin je rekao da je 22. marta stupio u kontakt sa Grosovom, koja je na sajtu Pitsburg Bekpejdž nudila seksualne usluge pod imenom Beki Dajmon.

Njih dvoje su ugovorili seansu od pola sata po ceni od 145 dolara u jednoj kući u Houmstedu. Tamo joj je Depelegrin rekao da nije policajac i ona se skinula.

- Skinuo sam odeću i Beki mi je stavila kondom. Počela je sa oralnim seksom, a onda sam rekao da dolazi policija. Beki je pogledala kroz prozor, ja sam skinuo kondom i brzo se obukao. Rekao sam joj da sam policajac i da je uhapšena - navedeno je u izveštaju.

Advokat Dajane Gros izjavio je da je Depelegrinovo ponašanje neprihvatljivo.

- Glavni problem je što je policajac u ovom slučaju učestvovao u istoj kriminaloj aktivnosti protiv koje se bori - navela je Grosova.

PR kancelarije okružnog tužioca rekao je da je tužilac odlučio da Depelegrinov postupak "nije prepreka da nastave sa krivičnim gonjenjem Grosove".

(M. R. / Izvor: huffingtonpost.com / Foto- ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA