BRADATA ŽENA: Ja sam seksi, neću se obrijati! (VIDEO)

Mariam putuje svetom sa cirkusom i piše blog. Ona je voditeljima jutarnjeg programa na ITV rekla da je zadovoljna svojim izgledom, iako ju je kritikovala i vlastita majka

  • 8

Nemici Mariam (49) počele su da rastu dlake po licu nakon rođenja sina pre 28 godina. Do pre pet godina svakodnevno je čupala dlačice pincetom, a sada je konačno prestala da se bori protiv prirode i kaže da se nikad nije osećala tako privlačno kao sada. Povremeno je skrati kako bi bila uredna.

Mariam putuje svetom sa cirkusom i piše blog. Ona je voditeljima jutarnjeg programa na ITV rekla da je zadovoljna svojim izgledom, iako ju je kritikovala i vlastita majka.

- Je l' moraš ovako da šokiraš ljude? - pitala ju je majka, a neki ljudi su joj čak rekli da treba da se ubije ili ode u Rusiju. Mariam se podvrgla lekarskim ispitivanjima kako bi isključili da ima neku bolest koja može da uzrokuje nekontrolisani rast dlaka kod žena.

Probala je i laserski da ukloni dlačice, ali opet su izrasle, piše "Dejli mejl".

- Mama mi je rekla da ih čupam i nikako ne brijem. Ginekolog mi je objasnio da se to događa mnogim ženama posle porođaja - ispričala je. Brada bi joj se upalila od silnog čupanja, a neke dlačice urasle su joj u kožu.

- Stalno sam izgledala kao da sam pala na bradu - dodala je. Odlučila je da bradi da šansu 2008. godine. Bila je sama i nezaposlena. O napretku i o tome kako se oseća pisala je na blogu. Sada se konačno pomirila sa svojim izgledom i zadovoljna je. Traži i vezu jer nije imala nikoga deset godina, a nikada se nije osećala bolje nego sada.

- I da mogu promeniti svoj izgled, ne bih - dodala je.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA