SULUDO: Čovek jede pregažene životinje (VIDEO)

U svojoj garaži ima veliki zamrzivač u kome drži pregažene životinje koje je pronašao. U njemu se mogu naći sve vrste životinja - ježevi, sove, šljuke, vrapci, razni gušteri i jazavci

  • 1

Artur Bojd, 72-godišnjak iz Bodmin Mura u Engleskoj, je čudan čovek sa čudnom dijetom. On prvenstveno jede životinje koje su pregazili automobili, lešine koje leže pored auto-puta, pošto su ih udarila kola velikom brzinom. Zbog toga ima lošu reputaciju, ali on misli da je okrutno i rasipnički jesti nešto drugo.

Tokom godina, zaradio je zvanje "poznavalac pregaženih životinja" i često ga pitaju kako je sve to počelo.

- Živeo sam sam 1976. i nisam morao da brinem kako će se neko drugi osećati u vezi sa tim. Hrana je bila pored puta, samo je trebalo da je odnesem kući i pojedem. Pošto prepariram životinje, odlučio sam da meso pojedem umesto da ga bacim - priča Bojd.

U svojoj garaži ima veliki zamrzivač u kome drži pregažene životinje koje je pronašao. U njemu se mogu naći sve vrste životinja, kao što su ježevi, sove, šljuke, vrapci, razni gušteri i jazavci.

- Ponekad udarim životinju kolima, slučajno, ali nikada ne pokušavam da ubijem namerno. Maksimalno se trudim da ih izbegnem. Mrtve životinje pronalazim na svojim redovnim putovanjima - kaže Bojd.

Začudo, Bojdu nikada nije bilo loše od pregaženih životinja koje je jeo.

- Ako se dobro skuva, male su šanse da bakterije prežive - kaže Bojd.

Bojd želi da svi razmotre kako jedu meso i imaju korist od znanja koje je stekao i planira da objavi knjigu.

- Užasno je kada je životinja ubijena samo da bih je ja pojeo i bacio delove koji mi se ne sviđaju. U restoranima vidite ljude koji ostavljaju tanjire pune mesa i ta životinja je ubijena uzalud - kaže Bojd.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA