Kung fu majstor pravi toplotu u šakama! (VIDEO)

Učitelj Žou, poznat i kao "dragulj Kine", doslovno prkosi nauci i zapadnoj medicini: ne samo što može da prokuva vodu u koju stavi šake, već tvrdi i da njegov dodir "uništava rak, leči teške povrede, kao i neizlečive bolesti"

  • 5

Žou Ting-Đue (79) međunarodno je priznati kineski ćigong, tai či i kung fu velemajstor koji je zahvaljujući svojim neverovatnim sposobnostima i - slobodno možemo reći - super-moćima šokirao i zadivio svet.

Pored uobičajenih tehnika na koje su navikli oni koji su odrastali na filmovima legendarnog Brusa Lija, ovaj izvanredni čovek u stanju je u da svojim šakama generiše ekstremnu toplotu, kao i da stoji na tankom papiru bez propadanja.

Učitelj Žou, poznat i kao "dragulj Kine", doslovno prkosi nauci i zapadnoj medicini: ne samo što može da prokuva vodu u koju stavi šake, već tvrdi i da njegov dodir "uništava rak, leči teške povrede, kao i neizlečive bolesti".

Zbog toga mu ljudi iz svih delova sveta dolaze u posetu, a lečio je i Dalaj Lamu, članove Los Anđeles Lejkersa, olimpijske sportiste, poznate ličnosti i državne velikodostojnike raznih zemalja.

U Kini ga, pored gorenavedenog, zovu i "blago nacije".

Kung fuom je počeo da se bavi u svojoj sedmoj godini, a u 16. ga je ujak počeo podučavati tajnama ćigonga, kako bi održao svoju telesnu snagu.

Ono što sada zahvaljujući tome radi prevazilazi sve što možete da izmaštate, a niko nije uspeo da objasni kako mu to polazi za rukom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • dejan

    10. maj 2013 | 17:30

    Fenomen. Kao i biba struja sto przi kobaje medju prstima

  • Sandra

    10. maj 2013 | 10:58

    A kako nema opekotine po dlanovima ako vec moze da prokljuca vodu samo tako sto ,,izbacuje,, toplotu iz dlanova

  • Nenad

    9. maj 2013 | 20:17

    Rusija, ovo je sigurno amer i sve je namestaljka?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA