SVE ZA LJUBAV: 35 mladića spasavalo golu devojku izdrogiranu pečurkama!

Policija okruga Bolder primila je poziv da je devojka, inače studentkinja Univerziteta u Koloradu, SAD, pod dejstvom pečuraka i u nevolji, nakon čega je odmah poslala 35 spasilaca u Čatauka park. Kada su stigli na lice mesta, policajci su zatekli golišavu devojku koju obuzdavaju dva prijatelja

  • 2

Studentkinja Tejlor Pauers (21) spasena je iz planina u Koloradu nakon što je pod uticajem halucinogenih pečuraka skinula svu svoju odeću i potukla se sa dva druga sa kojima je planinarila.

Policija okruga Bolder primila je poziv da je devojka, inače studentkinja Univerziteta u Koloradu, SAD, pod dejstvom pečuraka i u nevolji, nakon čega je odmah poslala 35 spasilaca u Čatauka park.

Kada su stigli na lice mesta policajci su zatekli golišavu devojku koju obuzdavaju dva prijatelja.

Spasioci su morali da je vežu lisicama, jer se devojka opirala hapšenju.

Pauersova je prebačena u bolnicu, odakle je puštena prošle noći, a protiv nje će biti pokrenut krivični postupak zbog konzumiranja nedozvoljene supstance.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Djuza

    23. maj 2013 | 12:38

    Zbog konzumiranja krivični postupak

  • Bibica

    29. novembar 2013 | 19:58

    Jebote, mozda devojka nije ni bila svesna sta je pojela, a i na kraju krajeva konzumirala je sama, nije ih prodavala! Svasta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA