KRALJ LOPOVA: Stao da uzme pivo dok ga je jurila policija!

21-godišnji Endrju Facinger pljačkao je jednu kuću na Floridi i vandalizovao je grafitima i senfom, kada ga je policija prekinula na delu. Filmska potera koja je usledila bila je nakratko prekinuta jednim potpuno neočekivanim potezom gonjenog

  • 2

Policija na Floridi uhvatila je na delu 21-godišnjeg Endrjua Facingera, u nedelju rano ujutru, kako pljačka jednu kuću u Lajthaus Pointu, i vandalizuje je grafitima i senfom.

Takođe, pakovao je sve laptopove, lekove i raznu elektroniku u torbe, koje je potom planirao da stavi u gepek automobila, te da se odveze sa mesta zločina.

Službe reda su ga međutim omele, što njega nije sprečilo da se da u beg, što je dovelo do filmske potere u kojoj je učestvovalo nekoliko policijskih automobila i jedan helikopter.

Međutim, ono što ovog lopova izdvaja od svih ostalih je njegov potpuno neočekivani potez koji je zatekao sve "bezbednjake", koji su ga jurili.

Naime, Facinger je stao ispred druge kuće dok mu je policija bila za petama i provalio u nju da bi uzeo dva hladna piva iz frižidera, dok su ga gledali iz helikoptera.

Uskoro je uhapšen i trenutno je u pritvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA