Medved se zakucao u šoferku automobila u punoj brzini (VIDEO)

Jedan nesrećni medved, za koga se iskreno nadamo da je prošao bez ozbiljnih povreda, pretrčavao je put negde u Rusiji kada je na njega naleteo automobil. Medved je udario u šoferku, pa odleteo nekoliko metara dalje, a zatim ustao i pobegao u šumu

  • 2

Vodite računa o pešacima čak i kada vozite svoj automobil "usred ničega", u nekoj nedođiji po kojoj je ljudska noga poslednji put hodala kada je drum asfaltiran.

Ako vam nije jasno zbog čega vam upućujemo ovaj savet, kada budete odgledali video-klip pred vama, biće vam sve kristalno jasno.

Jedan nesrećni medved, za koga se iskreno nadamo da je prošao bez ozbiljnih povreda, pretrčavao je put negde u Rusiji, kada je na njega naleteo automobil. Medved je udario u šoferku, pa odleteo nekoliko metara dalje, a zatim ustao i pobegao u šumu.

Živ je, kao i ljudi u kolima, ali nije sasvim sigurno da mu ništa nije slomljeno, pošto se živo biće u stanju šoka ne ponaša uvek u skladu sa stanjem svojih kostiju.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • nik

    30. maj 2013 | 19:00

    bezao od Blaza...

  • goran

    4. jun 2013 | 15:03

    samo pokazuje kolika je snaga medveda i koliko je to povezana i čvrsta životinja.. da je kombi udario čoveka u toj brzini, čovek bi se doslovno izlomio i raspao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA