ALBANIJA LIČI NA KONDOM: Otkrijte na šta liči Srbija (FOTO) (VIDEO)

Nekoj izuzetno kreativnoj osobi palo je na pamet da Hrvatska izgleda kao zmaj, da Srbija (istina, bez Kosova) izgleda kao dinosaurus, Bosna i Hercegovina kao spejs šatl, a da Norveška liči na spermatozoid

  • 46

Da li ste nekada pogledali konture evropskih zemalja i pomislili da one neodoljivo podsećaju na neku životinju ili predmet ili nešto treće?

Svakako, sa Italijom se to svima svakoga dana dešava, ali postoji mnogo zemalja koje na prvi pogled jednostavno ne liče ni na šta: srećom, postoji mnoštvo kreativnih ljudi na ovom svetu koji su tu da pronađu ono što izbegava prvom pogledu i da vizuelno predstave ono što su smislili.

Kome bi, od običnih smrtnika, još palo napamet da Albanija liči na prezervativ, da Hrvatska izgleda kao zmaj, da Srbija (istina, bez Kosova) izgleda kao dinosaurus, Bosna i Hercegovina kao spejs šatl, a da Norveška liči na spermatozoid?

Nama je možda najsmešnije predstavljena Nemačka, a na šta liči trenutno najmoćnija zemlja Starog kontitenta, otkrijte u snimku priloženom ispod.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: blameitonthevoices.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Knifeee

    2. jun 2013 | 17:08

    Веома је смешно ово.. свака част ономе ко се овога досетио.. А једина примједба, и то огромна, јесте та сто нема Косова код Србије... КОСОВО ЈЕ СРБИЈА ! ! !

  • Србин

    2. jun 2013 | 17:50

    Кој мозак је одвојио Косово и Србију ?

  • aaa

    2. jun 2013 | 17:40

    Druze, mozemo mi da se zanosimo koliko hoces ,ali kosovo vise nije u srbiji, i ne verujem da ce vise ikad biti...to je odluceno odavnooo,a izvrseno 99te...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA