Pomozite mu da postane bezobrazno bogat (VIDEO)

Komičaru Džonu Lažoju potrebne su vaše donacije da bi, kako kaže, postao bogatiji nego što je trenutno, a njegov cilj je da sakupi 500 miliona dolara

  • 2

Komičar Džon Lažoj započeo je neobičnu "kampanju" sa jednim ciljem – on želi da postane bezobrazno bogat.

Džonov plan je prost: on želi da mu ljudi daju novac kako bi postao još bogatiji nego što je trenutno. Njegov cilj jeste da sakupi 500 miliona dolara.

- Nakon što sam video kako korisnici interneta svojim novcem pomažu da ideje drugih uspeju, nisam mogao a da ne pomislim: šta ako, umesto da se oslonim na tradicionalne načine sticanja bogatstva, pokupam nešto drugačije? Šta bi se desilo kada bih od svojih fanova tražio novac? - pita Lažoj u videu koji prati njegovu kampanju.

- Kada biste mi dali vaš teško zarađeni novac, postao bih bezobrazno bogat bez pritiska koji posao sa sobom nosi - izjavio je on.

Iako ova kampanja hipotetički traži novac, postoji sistem nagrada. U zavisnosti od toga koliko donirate, možete da dobijete apsolutno ništa, video Lažoja u kom je užasnut vašim Fejsbuk profilom ili prilku da se hvalite da ste ga upoznali – iako se to zapravo nikada nije desilo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA