ŠOKANTNO: Nikada više nećete pijani za volan (VIDEO)

Zastrašujući video-snimak zabeležen u toaletu jednog londonskog paba prikazuje tri muškarca koji se gledaju u ogledalo dok peru ruke, ne sluteći šta će se desiti...

  • 4

Otišli ste u kafić kolima, popili nekoliko piva i mislite da ćete moći da vozite nazad kući. Pogled u ovo ogledalo sigurno će vas naterati da to ne radite.

Šokantna reklama Vlade Velike Britanije deo je kampanje koja se trudi da osvesti građane da ne treba da voze u alkoholisanom stanju.

Zastrašujući video-snimak zabeležen u toaletu jednog londonskog paba prikazuje tri muškarca koji se gledaju u ogledalo dok peru ruke, ne sluteći šta će se desiti... Nakon samo nekoliko sekundi čuje se snažan udar, ogledalo se lomi, a glava lutke izviri kroz polomljeno staklo, dok curi krv i sliva se u lavabo. Ceo ovaj prizor simulira efekat proletanja pešaka kroz šoferšajbnu.

Sva tri muškarca sa snimka užasnuti su se trgli i pomerili od ogledala prestravljeni, ne znajući šta se dešava. Morate priznati da nakon takvog iskustva nećete poželeti da pijani sednete u kola.

Kampanju pod nazivom THINK! pokrenula je Vlada Britanije u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja. Nakon samo nekoliko dana klip je postao viralan, a broj pregleda svakog dana je sve veći.

Iako je u Velikoj Britaniji broj nesreća uzrokovanim vožnjom u pijanom stanju u opadanju, one čine 15 odsto sveukupne smrtnosti na putu.

Pogledajte video-snimak:

(M. R. / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vasa Velicanstveni

    10. jun 2013 | 23:29

    Ko se cuva i Bog ga cuva.

  • zoca

    12. jun 2013 | 18:33

    Tomo, sta je sa tudjim životima koje ugrozavas? Ne sumnjam da si siguran u sebe dok voziš posle par pica, medjutim problem je u tome sto ces se jednom useceriti od alkohola i po navici misliti da si sposoban da voziš . Zamisli jedno jutro da se probudis u bolnicii i da dok se treznis postaješ svestan da si nečiji i svoj zivot unakazio jer si zaspao za volanom. Poželeces da te bog uzeo pod svoje, umesto da te prepustio da nastavis da živiš prepušten paklenim mukama koje ce te sputavati i pratiti do kraja zivota. Od tebe zavisi! Budi jaci od onoga sto jesi ! Pozdrav

  • vaš novinar

    11. jun 2013 | 05:16

    Nikad ne reci 'nikad'!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA