Devojka zatrudnela nakon što su je silovali ujak i braća!

Devojka iz Zimbabvea seksualno je zlostavljana od septembra prošle godine, a policija je pored ujaka i braće uhapsila i njenog dečka. I dalje se ne zna ko je otac bebe koju ona nosi

  • 1

Policija u Zimbabveu istražuje užasan slučaj seksualnog zlostavljanja maloletne devojke stare 15 godina koju su silovali njen ujak i njegovi sinovi.

Devojka je nakon višemesečnog kontinuiranog silovanja zatrudnela, a i dalje se ne zna ko je otac deteta. Policija je uhapsila četvoricu: 40-godišnjeg muškarca, njegova dva sina, kao i momka zlostavljane devojke.

- Uhapsili smo tri člana njene familije i još jednog muškarca, jer su povezani sa ovim slučajem. Istraga je u toku - rekao je portparol policije Matobo Distrikta, inspektor Filisani Ndebele.

Kako prenose mediji u Zimbabveu, devojka je dobila i seksualno prenosivu bolest. Prema izvorima iz istrage, zlostavljanje devojke počelo je prošle godine u septembru, a prvo ju je silovao ujak.

- Njena braća od ujaka počela su da siluju bespomoćnu devojku nakon što je jedan od njih video da otac ima seks sa njegovom sestrom od tetke - rekao je izvor iz policije.

Devojka je pre nekoliko nedelja uspela da pobegne od ujaka napasnika i njegovih sinova, i pobegla je kod svog dečka. Ipak, i njen dečko je optužen za silovanje jer je spavao sa maloletnom devojkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mara

    1. jul 2013 | 15:23

    ovo je strasno kakvo je vreme...jadna devojka...za ovakve ljude samo smrtna kazna i to odmah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA