Prepolovili mu lobanju, dobio 58 miliona dolara odštete! (FOTO) (VIDEO)

Antonio Lopez Čajo iz Los Anđelesa dobio je odlukom suda novac koji će morati da mu isplati jedna kompanija koja pruža usluge obezbeđenja, jer je radnik te firme nesrećnom čoveku smrskao lobanju metalnom šipkom

  • 8

Kalifornijski sud dodelio je odštetu od 58 miliona dolara Antoniju Lopezu Čaju (43) iz Los Anđelesa, kojeg je 2010. godine brutalno pretukao radnik obezbeđenja jednog kafića u tom gradu. Čaju je zbog pretrpljenih povreda odstranjen deo lobanje, a prema rečima njegovog advokata, njegov klijent od tada ne može da vodi normalan život.

- Njegova lobanja je poput pite kojoj je odstranjeno 25 odsto sadržaja. On ne može da govori, ne može samostalno da hoda niti da se stara o sebi - rekao je advokat nakon odluke suda.

Incident ispred kafića u Gradu anđela dogodio se pre tri godine. Čajo je pretučen nakon što je pokušao da spreči tuču između jednog svog rođaka i vlasnika kafea. Tada se umešao radnik obezbeđenja koji ga je prebio metalnom šipkom. Bahati čuvar ga je osam puta udario šipkom u glavu, a potom mu je četiri puta udarao glavu o pločnik.

Sud u Kaliforniji je u obrazloženju presude naveo da firma u kojoj je radio radnik obezbeđenja mora Čaju da isplati novac zbog povreda koje je naneo njihov radnik, ali i za bol i patnju koju će Čajo imati u budućnosti.

Prosto neverovatno zvuči da radnik obezbeđenja koji je pretukao Čaja nikada nije odgovarao za napad. On nije čak ni optužen, a policija je saopštila da nije bilo svedoka napada.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA