SAVRŠEN ZLOČIN: Skelet profesorke pronađen iza zidina posle 27 godina!

Ispitivanjem skeleta potvrđeno je da je Džoan Nikols iz Njujorka ubijena udarcem u glavu, a policija sumnja da je zločin počinio njen suprug Džejms Nikols. Ipak, najverovatnije je da će ovaj slučaj do daljnjeg biti otvoren jer je Džejms preminuo prošle godine

  • 0

Građevinski radnici pronašli su skelet profesorke Džoane Nikols u lažnom zidu kuće u Njujorku u kojoj je živela do 1985. godine, kada je proglašena za nestalu osobu. Posmrtni ostaci profesorke pronađeni su u fetalnom položaju, vezani konopcem i umotani u plastičnu vreću.

Medicinskim ispitivanjem skeleta potvrđeno je da je Nikolsova ubijena udarcem u glavu, a policija sumnja da je za zločin odgovoran njen suprug, Džejms Nikols.  Ipak, najverovatnije je da će ovaj slučaj do daljnjeg biti otvoren jer je Džejms preminuo prošle godine, u 82 godini.

Te 1985. godine, kada je profesorka navodno nestala, njen suprug je policiji rekao da je ona ostavila oproštajno pismo. Detektiv koji je radio na tom slučaju izjavio je da se seća da mu je Džejms rekao da je njegova supruga u depresiji.

- Sećam se da na nekoliko pitanja jednostavno nije imao odgovor. Takođe, posle nekoliko meseci dao je izjavu za novine i kojoj je rekao da mu se supruga javila za Božić i rekla mu je da je dobro. Navodno, kada ju je on upitao gde je, ona je spustila slušalicu kaže detektiv i dodaje da je policija sumnjala da je Džejms počinio zločin.

- Nismo imali osnova za hapšenje. Nije bilo tela niti drugih dokaza. Ako je Džejms Nikols ubio svoju ženu to onda predstavlja savršen zločin - rekao je detektiv na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA