ISPOVEST MILIONERA: Niko ne zna da imam 11 miliona $! (FOTO)

Skromni milioner navodi da je najvrednija stvar koju poseduje njegova kuća čija vrednost iznosi 1,5 miliona dolara, a da jedino njegovi roditelji, žena i najuži krug prijatelja znaju koliko je bogat

  • 2

Milioneri širom sveta obično vole da pokazuju svoje skupe krpice, automobile, kuće, ne bi li svi videli koliko sebi mogu da priušte. Međutim, na svetu postoje i oni koji žive skromno i milione kriju daleko od očiju javnosti.

Stari mali auto iz 2007. godine jedini je "luksuzni" četvorotočkaš koji pripada neimenovanom milioneru. Takođe, on je objavio i sliku svoje odeće i napisao da se isto oblači od 1991, a "teži" 11 miliona američkih dolara.

Ovaj skromni milioner navodi da je najvrednija stvar koju poseduje njegova kuća čija vrednost iznosi 1,5 miliona dolara.

- Jedini ljudi koji znaju koliko iznosi moje bogatstvo su moji roditelji, žena i moji prijatelji iz detinjstva. Izgradio sam malu imperiju u proizvodnji hrane i imao sam sreće da postanem velika "zverka" u prehrambenoj industriji. Nisam rođen bogat - navodi se u ispovesti bogataša, koji dodaje da njegovi prijatelji znaju da lepo živi, ali da ne želi da otkriva baš sve "karte" o svom poslovanju.

- Kada je moja žena saznala da sam bogat (u to vreme mi je bila samo devojka), umalo me je ostavila jer sam je lagao. Ona me je jedina pitala zašto krijem svoju imućnost. Dok smo živeli u Evropi, nije bilo umesno da ističem koliko zarađujem, pa sam ćutao - navodi on i kaže da nikad nije imao potrebu da se hvali svojim uspehom.

Za razliku od većine milionera, on nema potrebu da vozi skupe automobile da bi se dobro osećao.

- Nikad nisam mario za novac, samo sam imao sreće da postanem imućan i budem opušteniji. Ne radim ni za koga i ne moram da provodim sate u kancelariji. Najbolja stvar koju mi je novac priuštio je moja sloboda - istakao je on.

- Dosta para ulažem u razvoj obrazovanja u zemljama Trećeg sveta, prošle godine smo uspeli da platimo školovanje za 200 dece - objasnio je on.

Žena ima malu firmu koja pomaže ugroženim ženama da započnu samostalni biznis. Sin mu je barmen, a ćerka još uvek u školi.

- Najbolja stvar od svega je što mogu da trošim basnoslovne sume na putovanja - rekao je ovaj milioner.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA