HIT: Londonski policajci igraju uz "Harlem Shake" (VIDEO)

Londonski policajci su na "tapetu", jer su na radnom mestu đuskali uz "Harlem Shake"

  • 0

Grupa londonskih saobraćajnih policajaca na udaru je kritika zbog toga što je sebi dala oduška posle smene, đuskajući uz "Harlem Shake".

Šestorica policajaca je "ludovalo" u policijskoj garaži, a snimak je postavljen na kanal YouTube i ubrzo je postao popularan. Međutim, njihovim šefovima u Skotland jardu se ovo nije dopalo, pa je protiv njih pokrenuta istraga, pod optužbom da su se ponašali neprofesionalno.

- Od svakog našeg zaposlenog očekujemo da se ponaša onako kako dolikuje, u skladu sa visokim profesionalnim standardima. Ovo nije takvo ponašanje - kažu u londonskoj policiji.

Pesma "Harlem Shake" objavljena je u maju 2012. godine, ali je od januara ove godine stekla svetsku popularnost, kada je jedan bloger postavio video na kojem on i grupa njegovih prijatelja đuskaju u tom ritmu obučeni u drećava odela.

Za razliku od "Gangnam Style", za "Harlem Shake" vam nije potrebno da imate ritam, niti se zahtevaju određeni plesni koraci, već se svako kreće kako mu volja.

Londonski policajci, naravno, nisu prvi i jedini državni službenici koji su ovo uradili. Zabeležen je i slučaj norveških vojnika koji su igrali uz "Harlem Shake" usred postrojavanja ili kada su holandski radnici Hitne pomoći pokazivali svoja plesna umeća.

(Telegraf.rs / Izvor: london24.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA