HIT: Kafić koji zapošljava koze (VIDEO)

Pošto mužjaci ispuštaju snažne feromone, vlasnik kafića u Tokiju odlučio se za ženke, a broj mušterija je neverovatno porastao. Veliki broj njih dolazi i iz mesta nekoliko kilometara udaljenih od ovog grada, samo da bi videli koze

  • 4

Hidemasa Otani, vlasnik tokijskog kafića koji se nalazi svega pet minuta od čuvene statue posvećene psu Hačikui, došao je na ideju da uvede koze u svoj lokal, nakon što je sa porodicom posetio Tajvan.

Tamo je, naime, primetio koliku popularnost ima kafić sa mačkama, koji gostima nudi druženje sa ovim umiljatim životinjama tokom ispijanja kafe.

- Kada sam video silnu sreću na licu moje ćerke dok se igrala sa mačkama, još jednom sam shvatio koliko životinje utiču na ljudsku relaksaciju - rekao je Otani, istog trenutka došavši na ideju da svoj kafić "ukrasi" kozama.

I bio je u pravu! Dve koze, koje sada žive u njegovom lokalu, vrtoglavo su povećale mesečna primanja, a zadovoljni su i gosti i zaposleni.

Pošto mužjaci ispuštaju snažne feromone, Otani se odlučio za ženke, a broj mušterija je neverovatno porastao. Veliki broj njih dolazi i iz mesta nekoliko kilometara udaljenih od Tokija, samo kako bi videli koze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ševarice

    12. jul 2013 | 07:37

    Nije to ništa, kod nas ima televizija koja zapošljava koze, ovce i krmače da pevaju, a ima ih i koje vode emisiju, neprijatni mirisi tamo nikom ne smetaju, tako da zapošljavaju i jarčeve, ovnove i veprove.

  • Fizis

    11. jul 2013 | 19:32

    Dal dolaze u gumenim cizmama?

  • Ševarice

    16. jul 2013 | 03:54

    @LastHope, a da zlo bude veće, kažu da je to najpopularnija tv stanica u regionu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA