POKAJALI SE: Ukrali kompjutere, pa ih vratili uz izvinjenje (VIDEO)

Lopovi su provalili u kancelarije nevladineorganizacije koja pomaže žrtvama seksualnog nasilja. Oni su odneli šest kompjutera, laptop i torbu drugih dragocenosti

  • 1

Kada su provalnici shvatili da su ukrali kompjutere nevladine organizacije koja pomaže žrtvama seksualnog nasilja, odmah su ih vratili uz izvinjenje.

Lopovi su provalili u kancelarije ove organizacije u okrugu San Bernardino u Kaliforniji odakle su odneli šest računara, laptop i torbu drugih dragocenosti.

Sledećeg dana policija je ujutru oko 4.30 pozvala izvršnu direktorku ove organizacije poručujući joj da se u njenoj kancelariji dešava nešto sumnjivo. Kada je došla, sačekalo ju je iznenađenje.

Sve moje stvari bile su ispred vrata - rekla je ona novinarima pokazujući i poruku koju su provalnici ostavili.

Nismo imali pojma šta smo uzeli. Vraćamo vam vaše stvari. Nadamo se da ćete i dalje nastaviti da radite to što radite. Bog vas blagoslovio - pisalo je u poruci koju su lopovi ostavili.

- Ovo je prvi put u mojoj karijeri da sam video da lopovi vraćaju ukradene stvari - rekao je policijski poručnik Pol Vilijams za NBC.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:huffingtonpost.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA