ZAIGRAO SE: Dedi uklonili viljušku iz penisa!

Uprkos nesnosnim bolovima koje je trpeo zbog metalnog predmeta koji mu se zaglavio u polnom organu, nesrećni perverznjak je 12 sati skupljao hrabrost da ode kod lekara

  • 5

Lekari su iz penisa jednog starca (70) izvadili viljušku dugu 10 centimetara. Muškarac je uspeo da "zaglavi" deo escajga u svom polnom organu razuzdanom masturbacijom koja je izmakla kontroli.

Starac je u bolnicu u Kanberi došao, žaleći se na krvarenje iz penisa. Posle nekog vremena priznao je lekarima da je bizarna povreda nastala tako što je, uz pomoć viljuške, pokušao sebe da dovede do orgazma.

Uprkos nesnosnim bolovima koje je trpeo zbog metalnog predmeta koji mu se zaglavio u penisu, nesrećni perverznjak je 12 sati skupljao hrabrost da ode kod lekara. Doktori su na više načina pokušavali da izvuku predmet iz njegovog polnog organa, ali su na kraju to uradili s puno muke i još više lubrikanta.

Starac neće imati nikakve trajne posledice od ovog incidenta.

Inače, doktori su se nagledali raznih predmeta zaglavljenih u ljudskim organizmima, pa su tako kod pacijenata, ili bolje rečeno u pacijentima, nalazili četkice za zube, ključeve, plastične šolje, sijalice, termometre, vosak i lepak...

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA