Ugrađivala silikone, završila u komi! (VIDEO)

Linda Perez (18) iz Majamija otišla je na operaciju povećanja grudi, ali se posle zahvata nije probudila. Hirurg Mario Alberto Dijaz, koji ju je operisao, bio je u zatvoru jer je ilegalno prodavao lekove protiv bolova

  • 8

Američka tinejdžerka Linda Perez (18) iz Majamija na Floridi pala je u komu tokom operacije povećanja grudi. Devojka, koja se nije probudila iz anestezije, bori se za život, a ispostavilo se da je anesteziolog koji je bio prisutan tokom njene operacije ranije bio u zatvoru zbog nelegalne prodaje lekova protiv bolova, te da hirurg nema licencu za rad.

Roditelji tinejdžerke, koja ima sina od tri godine, Marijela Perez i Fernando Izgijerdo kažu da je njihovo dete bilo zdravo pre nego što je otišlo na kliniku "Koral gejbls", koja povećanje grudi naplaćuje 2.800 dolara, upola manje nego ostale na Floridi.

- Obavestili su nas da se nije probudila i da je prebačena u drugu bolnicu. Otišla je samo da poveća grudi. Bila je zdrava i vesela, a sad je na samrti - izjavio je otac Fernando, i dodao da su on i supruga tužili kliniku.

Lokalni mediji navode da je anesteziolog dr Mario Alberto Dijaz bio u zatvoru 2006. zato što je ilegalno prodao najmanje 53.000 doza lekova protiv bolova. Njegova dozvola za rad bila je suspendovana šest meseci. Takođe, hirurg Džejkob Friman nema licencu za obavljanje plastičnih operacija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ...

    21. avgust 2013 | 16:37

    Cekaj ako ona ima 18 godina a ima dete od 3 godine znaci da je ona dete rodila sa 15 godina i otisla sto je napunila 18 godina da poveca sise? Bas neka postena bolesni amerikanci o.O

  • Lily

    22. avgust 2013 | 00:55

    Jadna, nikome tako nešto da ne poželis! Želim joj da se oporavi što pre! Nikada druge ne osudjujte, jer nikada ne znate šta vas čeka !

  • Makica

    22. avgust 2013 | 07:23

    Maki imas implante ali ti nedostaje pismenost! Nisam protiv estetskih operacija,cak sam i radila jednu,ali samo ako to nije prioritet u zivotu..ako nije sredstvo da bi se doslo do nekog cilja,kao sto mnoge rade!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA