KAO U IGRICI: Otpevao muziku iz tetrisa (VIDEO)

Zaraznu muziku iz popularne igrice obradio je bivši profesor muzičkog. On je izveo numeru bez pratnje instrumenata i oduševio sve zaljubljenike u kockice

  • 2

Smut Mekgruv, bivši učitelj, iskazao je pravu ljubav prema muzici i podigao je na viši nivo kada je producirao novu verziju muzike iz "tetrisa".

Umetničko ime mu je Smut Mekgruv, a napravio je neverovatni miks zvukova iz tetris igrice, bez muzičke pratnje. Popularna igrica iz devedesetih ima zvuk koji je uzet iz ruske narodne muzike "Korobeiniki".

Koristio je osam vokalnih numera da bi stvorio prelepu mešavinu "Korobeinikija", a njegov talenat je predstavio na Jutjub kanalu i za sad ima preko 162.000 pregleda.

Maks Glison, sa umetničkim imenom Smut Mekgruv, bivši je učitelj muzike i dao je otkaz da bi stvarao tematsku muziku bez instrumenata.

- Uzeo si ikonu od igrice i zaraznu muziku si učinio još zaraznijom. Hvala ti za vreme koje ću da provedem slušajući tetris - naveli su u komentarima fanovi igrice zadovoljni njegovim izvođenjem.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA