BOLESNO: Želi da se uda za sina s kojim čeka dete

Beti Mbereko tražila od starešina sela Mabingo u kome živi u Zimbabveu da im dozvoli da se venčaju pošto su "veoma zaljubljeni"

  • 13

Žena iz Zimbabvea, koja tvrdi da je već tri godine u intimnoj vezi sa sopstvenim sinom i da s njim čeka dete-unuka, hoće da sklopi brak s njim, piše danas španski list "ABC" pozivajući se na lokalnu štmpu.

"Zimbabve mejl" navodi da je Beti Mbereko tražila od starešina sela Mabingo u kome živi da im dozvoli da se venčaju, pošto su "veoma zaljubljeni".

Ova žena, koja je počela incestuoznu vezu sa sinom Faraijem Mberekom kada je on imao 20 godina, objasnila je da je uložila mnogo novca u obrazovanje i budućnost svog sina da bi sada druga žena polagala pravo na njega i da više voli da se ona uda za njega.

- Pustite me da uživam u rezultatima svog truda i znoja - objasnila je ona starešinama sela, obrazlažući razloge svog bizarnog zahteva.

Oni, međutim, odbijaju da dozvole takav brak zato što bi mogao doneti "nesreću" ostalim meštanima i zato su tražili da majka i sin prekinu vezu ili se odsele iz sela.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dusan

    11. septembar 2013 | 13:29

    Sta covek nece sve procitati, jutros Citam da u je u Jemenu devojcica od 8 god preminula od povreda tokom prve bracne noci, udali je za konja od 40 god. Gde idé ovaj Svet??????

  • Ivkarik

    11. septembar 2013 | 13:56

    Sve ce to da pidrzi Amerika i Evropa, nek se obrate njima, organizuju paradu i problem resen. A ako se selo bude bunilo, odma bombardovanje. Zivela demokratija!!!

  • Rajzza

    11. septembar 2013 | 15:57

    "Mama je jedina osoba koja te voli i koja ce ti pruziti njeznost i paznju. Pa pobogu sine, gdje su ti oci? Ti si tako lijep i pametan. Nije ti ni do koljena. Komsiluk nam se smije! Hoce da se uda za tebe iz interesa. Sta je ona. Niko i nista………" Nezrele i neostvarene zene (majke pijavice bolesnice), koje svom sinu oduzimaju zivotnu volju i sprecavaju ga da ostvari pun emotivni, seksulani i porodicni zivot sa drugom zenom postoje i kod nas, u izobilju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA