PRIČA KOJA JE RASPLAKALA SVET: Ovaj spot nećete zaboraviti (VIDEO)

Dirljiva reklama o muškarcu koji je nenadano nagrađen za dobra dela koja je činio celog svog života i pritom nije očekivao ništa zauzvrat hit je na društvenim mrežama

  • 7

Dirljivi video o dobroti i plemenitosti rasplakao je milione ljudi širom sveta. Reč je o reklami telekomunikacione kompanije "True" sa Tajlanda. Ovaj video pod nazivom "Giving" (Davanje) ne samo da dobija odlične kritike već sakuplja i hiljade "lajkova" gde god se pojavi.

Priča počinje pre 30 godina kada je jedan trgovac prisustvovao sceni u kojoj apotekarka hvata i galami na dečaka koji je ukrao lekove protiv bolova za svoju mamu. Trgovac plaća lekove i još daje kesicu supe od povrća, a sve to posmatra devojčica, ćerka trgovca.

Mnogo godina kasnije kog isto trgovca dolazi prosjak koji traži hranu, koju mu trgovac daje. Nešto kasnije, trgovac doživljava moždani udar, a u bolnici njegovoj ćerki daju račun za lečenje koji ona ne može da plati. Nemoćno gleda u cifru i plače jer ne može da sakupi toliki novac.

U sledećem trenutku ćerka ponovo gleda isti račun, a na njemu su sada sve nule. "Svi su troškovi plaćeni pre 30 godina sa tri kutijice lekova protiv bolova i kesice supe od povrća", piše na novom računu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bunt!

    15. septembar 2013 | 13:44

    Uh,najezih se...

  • djomla

    15. septembar 2013 | 14:06

    u reklami je ovako! ali u stvarnom zivotu bi ostali bez kuce jer bi pozajmila pare a posle nebi imala da vrati pa je moala prodati kucu! Posle izlaska iz bolnice najveravtnije bi bio nepokretan, tako da bi devojka morala otici sa nepokretnim ocem da zivi kao podstanar! ps.zalosno ali realno!

  • lina

    15. septembar 2013 | 17:26

    dobrim se dobro vraca .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA