UŽAS: Komšiji posle svađe odgrizao penis

Kobna svađa dva Britanca desila se u julu, a sve je počelo kada je Ričard Henderson poslao Džejsonu Martinu SMS poruku sa zahtevom da ovaj utiša preglasnu muziku

  • 1

Džejson Martin (41) i Ričard Henderson (39), komšije iz Kenta u Velikoj Britaniji, našli su se na sudu nakon što je Martin posle svađe odgrizao Hendersonu komad penisa.

Kobna svađa desila se u julu, a sve je počelo kada je Henderson poslao Martinu SMS da utiša preglasnu muziku. Očigledno iznerviran porukom, Martin je došao do Hendersona i kroz pidžamu mu odgrizao deo penisa.

- Penis mi više nije bio pričvršćen za ostatak tela. Nikad nisam osetio takav bol i ne želim da ga iskusim više nikad - ispričao je Henderson, kome je komad penisa kasnije zašiven natrag.

Martin, koji je proglašen krivim, tvrdi da se ništa od toga nije dogodilo.

- Ja imam samo nekoliko zuba u donjem delu vilice i ne mogu da zagrizem čak ni nešto što je tvrdo kuvano. Uostalom, zamislite samo da stavite penis u usta. Nije to za mene - istakao je Martin.

Ipak, on je priznao da je povredio rukom Hendersonove "osetljive delove", ali kaže da je to učinio u samoodbrani nakon što ga je Henderson udario. Porota je Martina proglasila krivim za nanošenje povreda, a kakva ga kazna očekuje, saznaće sledećeg meseca.

(Telegraf.rs / Izvor: Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA