ČIVAVA BOGATAŠ: Nasledila 100.000 dolara!

Mjuriel Zibert koja je umrla od raka u 84. godini u avgustu, ostavila je voljenoj čivavi Monster Girl 100.000 dolara i milion dolara dobrotvornoj organizaciji za brigu o životinjama

  • 6

Mjuriel Zibert, prva žena koja je imala mesto u Njujorškoj berzi, ostavila je voljenoj čivavi Monster Girl 100.000 dolara i milion dolara dobrotvornoj organizaciji za brigu o životinjama.

Mjuriel, koja je umrla od raka u 84. godini u avgustu, dala je prijateljici Lindi Foks Frejzer taj novac, kako bi se brinula o njenom psu.

- Tražim da moj pas ne ostaje dugo sam tokom dana - napisala je ikona Wall Streeta u testamentu otvorenom danas na sudu u Menhetnu.

Takođe, dala je 10.000 dolara Medicinskom centru za životinje na Menhetnu, koji će biti prosleđeni ustanovi za života čivave Monster Girl.

Ostatak njenog bogatstva od 48 miliona dolara biće prebačen na račun njene fondacije koja „podržava napredak obrazovanja u oblasti lične finansijske pismenosti i humano postupanje prema životinjama, naročito onim koje su u vlasništvu starijih i siromašnih lica“, stoji u testamentu.

Zibert koja je utrla put ženama do muškog kluba u Wall Streetu 1967. kupivši mesto za 445.000 dolara, sestri je ostavila 1,5 miliona dolara, a bila je vrlo darežljiva prema prijateljima poklanjajući im nakit i novac.

(Telegraf.rs / Izvor: news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ljubimac

    22. septembar 2013 | 17:54

    Bravo i za mene zivotinje su na prvom mestu...

  • ljubimac

    23. septembar 2013 | 00:00

    @gde je pravda: boljeg i vernijeg prijatelja od psa nema, to se zove bezuslovna ljubav. Na zalost to vecina ljudi ne zna da prepozna i niti da ceni! Veca okrutnost od ljudske ne postoji!!!

  • pantelija

    21. septembar 2013 | 21:02

    Odi kuco, dodji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA