IMAO JE 445: Najdeblji čovek na svetu smršao 305 kilograma, pa pronašao devojku! (FOTO) (VIDEO)

- Na početku mi je bilo teško da prihvatim činjenicu da sam nekom zanimljiv - kaže Britanac Pol Mejson o vezi s Amerikankom Rebekom Mauntajn. Na vrhuncu svoje gojaznosti Mejson je za doručak jeo paket slanine, četiri kobasice i četiri jaja sa hlebom

  • 10

Britanac Pol Mejson (52), nekada sa 445 kilograma najdeblji čovek na svetu, uspeo je da smrša neverovatnih 305 kilograma i pronađe ljubav svog života. Mejson je preko Fejsbuka upoznao Amerikanku Rebeku Mauntajn (40), koja mu sada pomaže u pronalaženju hirurga koji će mu odstraniti višak kože.

Oni su kontakt uspostavili nakon što je Rebeka odgledala dokumentarni film o Mejsonu.

- Na početku mi je bilo teško da prihvatim činjenicu da sam nekom zanimljiv jer je deo mene još uvek zarobljen u ovoj obešenoj koži. Teško mi je da razumem kako neko uopšte može da zanemari sve to - priča Britanac.

- Bio sam oprezan, ali kada sam je upoznao i preko Skajpa osetio sam olakšanje. Pričali smo četiri i po sata. Nisam ništa znao o njoj, ali smo razgovarali o njenom životu i o tome kako želi da mi pomogne. Tek posle drugog razgovora shvatio sam da između nas postoji nešto više od prijateljstva - kaže Mejson, koji je do neverovatne težine od 445 kilograma dnevno je unosio više od 20.000 kalorija.

Na vrhuncu svoje zavisnosti od hrane, Mejson je za doručak jeo paket slanine, četiri kobasice i četiri jaja sa hlebom. Za ručak je jeo četiri porcije ribe i krompira, uz dva kebaba. Večera bi mu bila pečenje ili pica, uz još malo krompira.

Mejson, koji očekuje operaciju odstranjivanja kože, kaže da jedva čeka da upozna Rebeku i uživo.

- Nadam se da ćemo ostatak života provesti zajedno - kaže Britanac.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA